Untitled
01 okt 2016
week 172: 23 t/m 29 september

Op 23 september had Laura moeite om naar de Peuterspeelzaal te gaan. Ik heb samen met haar een puzzeltje gemaakt en toen ik wilde gaan, begon ze erg te huilen. Juf Suzanne moest haar van me overnemen, ze klampte zich helemaal aan mij vast. Gelukkig heeft ze het uiteindelijk wel goed naar haar zin gehad. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan, hebben Bas van school gehaald en zijn bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. ’s Middags had Bas met Danique afgesproken en ook Eline wilde komen spelen. Zij is gezellig met ons mee naar huis gefietst. Bas, Laura en Danique hebben in de tuin gespeeld en we zijn met zijn vijven naar een speeltuintje in de buurt gewandeld. Eline, Bas, Laura en Danique hebben er een tijdje fijn gespeeld en toen zijn we weer naar huis gelopen.
Op 24 september zijn we ’s middags eerst naar het verjaardagsfeest van Eline geweest. We hebben lekker in de tuin gezeten en Bas, Laura, Eline en Amy hebben fijn gespeeld. We hebben met zijn allen gegeten en daarna zijn we naar het verjaardagsfeest van tante Monique geweest, waar Bas en Laura ook nog even fijn gespeeld hebben.
We zijn op 25 september al vroeg naar Haarlem vertrokken, om bij Marieke en Jula op kraamvisite te gaan. We hebben bij haar thuis wat gedronken en zijn daarna naar een kinderboerderij met een speeltuintje gewandeld. Bas en Laura hebben er fijn gespeeld. Na de kraamvisite zijn we naar Zandvoort geweest. We hebben op het strand gepicknickt en Bas en Laura hebben lekker even in zee pootje gebaad, schelpjes gezocht en met zand gespeeld.
Op 26 september hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. Ze hadden álle laatjes leeggehaald en al het speelgoed op de bank gekiept . Omdat ik naar de endodontoloog moest, hebben Bas, Laura en Mark met zijn drietjes gegeten.
Laura is op 27 september weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze heeft het goed naar haar zin gehad, alleen toen ze buiten aan het spelen waren samen met de kleuters had Jayden haar in haar oor gebeten. Juf Astrid is samen met Laura naar de klas van Jayden gegaan om hem te vragen wat er gebeurd was. Jayden gaf meteen toe dat hij Laura gebeten had en hij heeft “sorry” gezegd. Bas en Laura hebben weer erg fijn samen in de tuin gespeeld. Mark had een etentje van het werk, dus we hebben met zijn drietjes gegeten.
Op 28 september waren Laura’s schoenen kwijt. En dus mocht ze haar nieuwe laarsjes aan. Ze wilde er alleen niet op lopen, omdat een van haar voet pijn deed. Ze bleek een bultje op haar voet te hebben, waardoor het zeer doet als ze haar laarsje aan heeft. We hebben met tante Maartje en Eline geluncht bij opa en oma Van Aerle en daarna hebben we boodschappen gedaan. ’s Middags heeft Laura fijn met Bas in de tuin gespeeld.
Op 29 september zijn we samen met Fanny en Noud boodschappen gaan doen bij Jan Linders. Daarna zijn ze mee naar ons gefietst. Het was erg gezellig en Laura en Noud hebben zo fijn samen gespeeld (in de zandbak, met de knikkerbaan en de Duplo en ze hebben een puzzel gemaakt). Na school is Jule gezellig bij ons komen spelen.
Laura verft en kleit heel graag. Dat doet ze bijna iedere dag.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative